بازی سرآشپز برنده دیپلم افتخار در نهمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای فجر

بازی «سرآشپز»، ساخته‌ی استودیو بلوط گیمز، موفق به کسب دیپلم افتخار در بخش «بهترین بازی خانواده‌محور» از نهمین دوره جشنواره بازی‌های رایانه‌ای فجر شد.

بازی سرآشپز:
سرآشپز یک بازی شاد، سرگرم‌کننده و مناسب برای همه اعضای خانواده است که بازیکن را وارد دنیای جذاب آشپزی و مدیریت رستوران می‌کند. تمرکز این بازی بر طراحی مراحل خلاقانه، فضای مثبت و مکانیک‌های ساده ولی چالش‌برانگیز و رقابتی، باعث شده تا طیف وسیعی از مخاطبان با آن ارتباط برقرار کنند.

جشنواره بازی‌های رایانه‌ای فجر:
این جشنواره معتبرترین رویداد سالانه صنعت بازی ایران است که با حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برگزار می‌شود. در نهمین دوره‌ی این جشنواره، صدها بازی ایرانی در بخش‌های مختلف با یکدیگر به رقابت پرداختند و آثار برگزیده توسط هیئت داوران تخصصی انتخاب شدند.

افتخار ما:
کسب دیپلم افتخار در بخش «بازی خانواده‌محور» نه‌تنها نشانه‌ای از کیفیت و جذابیت «سرآشپز» است، بلکه تأییدی بر مسیر صحیحی‌ست که استودیو بلوط گیمز در تولید محتوای سالم، سرگرم‌کننده و فراگیر برای همه گروه‌های سنی انتخاب کرده است. این موفقیت، قدمی دیگر در مسیر توسعه بازی‌های ایرانی و حضور پررنگ‌تر در بازار داخلی و بین‌المللی است.

🔗 اطلاعات بیشتر درباره جشنواره:
سایت رسمی جشنواره فجر – بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای

نوشتهٔ پیشین
سند طراحی بازی
نوشتهٔ بعدی
Fashion Fever منتشر شد!

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید